WIE ZIJN WIJ


Mijn naam is Peter Boertien. Ik ben begonnen in het werkveld als loodgieter, daar is mijn passie voor dakbedekking ontstaan. Sinds 1986 ben ik bekend met bitumineuze dakbedekking.  Met mijn jarenlange ervaring en brede technische kennis, richt ik mij volledig op de particuliere markt. 


Dak10 

DAK10 is kleinschalig, laagdrempelig, vakkundig en richt zich voornamelijk op de particuliere markt. Hierbij kunt u denken aan reparaties, vervanging en het onderhoud van uw dak.  
Wij komen graag (op afspraak) bij u op locatie om een vrijblijvende offerte te maken. Samen zullen we nauwkeurig en oplossingsgericht de details en wensen met u bespreken, zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

Regio

DAK10 is gevestigd in Hoogeveen, wij opereren in een straal van 30 kilometer in en om onze thuisbasis. 

PERSOONLIJK

Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn heeft u altijd met één persoon te maken. Dit zorgt voor korte lijnen en een efficiënte aanpak. Wij houden van heldere communicatie en een prettige samenwerking om tot het juiste eindresultaat te komen.